Instagram Facebook

Speciál pro seniory právem patří mezi nejoblíbenější lázeňské pobyty

Osvědčený recept na příjemnou relaxaci v lázních s blahodárnými procedurami? To je pobyt Speciál pro seniory v Lázních Kostelec u Zlína, který je seniorům šitý na míru. V průběhu šesti odpočinkových dní si můžete dopřát procedury, které harmonicky sladí přetížený pohybový aparát, uleví svalům a kloubům a zlepší prokrvení organismu. Ten příliš nezatěžují, ale přitom jsou pro tělo maximálně prospěšné.

V rámci pobytu Speciál pro seniory se můžete těšit například na minerální sirnou koupel, která velmi dobře působí proti bolesti, uvolňuje svalové napětí, pozitivně ovlivňuje vstřebávání chronických zánětů a navozuje psychickou relaxaci. Dále vás čeká koupel s rašelinovým extraktem, jejíž detoxikační účinky jsou vyhlášené po celém světě. Do třetice se můžete těšit na vířivou koupel na dolní končetiny, která spojuje blahodárné účinky vody z léčivého sirného pramene a důkladnou vířivou masáž, díky čemuž napomáhá lépe regenerovat unavený organismus.

Trio koupelí doplňují také tepelné obklady – rašelinový a dva parafínové. Tyto obklady postupně prohřívají a prokrvují, čímž úspěšně urychlují látkovou výměnu. Vhodné jsou zejména při bolestech kloubů a páteře, při revmatismu nebo při svalové únavě. Třešničkou na dortu je částečná ruční masáž, která účinně podporuje metabolismus, ulevuje namoženým a ztuhlým svalům, zvládá nabudit unavený organismus, uvolňuje napětí a odbourává nahromaděný stres. Doporučuje se prakticky u všech onemocnění pohybového aparátu.

Kromě lázeňských procedur je v rámci pobytu samozřejmostí také bohatá polopenze (snídaně formou rautu a večeře výběrem ze čtyř druhů jídel), bezplatné parkování přímo u budovy hotelu i Wi-Fi připojení zdarma v celém lázeňském areálu. Těšit se můžete na ubytování v komfortních dvoulůžkových pokojích s vlastním příslušenstvím, ledničkou a televizí. V hotelové budově je zároveň k dispozici výtah, který vám zpříjemní pohyb po prostorách hotelu.

Příjemným bonusem je také krásná příroda předhůří Hostýnských a Vizovických vrchů, ve které se Lázně Kostelec nachází. Okolní zvlněná krajina přímo vybízí k procházkám i náročnější turistice, lázeňským areálem zároveň prochází cyklostezka, po které se můžete dostat buď do okouzlujícího baťovského Zlína, který je vzdálený pouhé 3 kilometry, nebo také do vyhlášené zoologické zahrady Zlín Lešná, která patří mezi nejkrásnější v republice.

Pobyt Speciál pro seniory tak díky ucelené kombinaci blahodárných procedur, okouzlující krajině obklopující lázeňský komplex i vynikající gastronomii představuje klíč k ozdravění organismu a unavených kloubů a svalů, ale také k zaslouženému odpočinku a pohodové relaxaci v malebných lázních na jihovýchodě Moravy.

Pokud byste měli o lázeňský pobyt Speciál pro seniory zájem, neváhejte se obrátit na naše rezervační oddělení, tel. 577 152 152, 577 152 159, e-mail: info@hotel-kostelec.cz.

Fotogalerie

Chcete získávat nejnovější informace o novinkách v hotelu? Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy. *Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 10 let. Ze zasílaní newsletteru se budete moci kdykoliv odhlásit. Více informací na mailové adrese: newsletter@hotel-kostelec.cz

Sem nic nepište!