Instagram Facebook

Dětský bazárek 18.3.2023

Na sobotu 18. března 2023 jsme si pro vás připravili bazárek dětského oblečení a potřeb pro děti. Přijďte si užít příjemné dopoledne.

Přijďte v sobotu 18. března 2023 do hotelové budovy Lázní Kostelec u Zlína, kde se koná od 9 do 14 hodin bazárek dětského oblečení a potřeb pro děti. V průběhu sobotního dopoledne tak můžete nakoupit dětem něco pěkného a sami si můžete dopřát lahodnou kávu s dezertem nebo rodinný oběd v naší restauraci s velkoryse prostorným a bohatě vybaveným dětským koutkem. Nedávno jsme navíc vytvořili dětské menu s omalovánkami, které je plné vynikajících jídel pro děti. Posezení u dětského koutku si tak mohou užít nejen děti, ale i jejich rodiče. Více informací o našem dětském koutku naleznete ZDE.

Bazárku se můžete zúčastnit jako prodejce i jako nakupující. Pokud se potřebujete zbavit oblečení, které už je vašim dětem malé, nebo vám doma přebývají hračky a potřeby pro děti, které už nemají své uplatnění, můžete je prodat na našem bazárku. Jako prodejce budete mít k dispozici svůj vlastní stoleček, kde můžete prodávat oblečení a další zboží. Pokud byste měli zájem o prodej dětského oblečení a potřeb pro děti, nebo by vás zajímaly další podrobnosti, neváhejte nás kontaktovat buď e-mailem na adrese katerina.fadlerova@hotel-kostelec.cz, nebo telefonicky na čísle 739 079 911.

Přímo u hotelové budovy se nachází bezplatné parkoviště, kde můžete pohodlně zaparkovat. K dispozici je také Wi-Fi připojení zdarma.

Budeme se na vás moc těšit!

Fotogalerie

Vydáno: 24. 02. 2023 14:12
Chcete získávat nejnovější informace o novinkách v hotelu? Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy. *Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 10 let. Ze zasílaní newsletteru se budete moci kdykoliv odhlásit. Více informací na mailové adrese: newsletter@hotel-kostelec.cz

Sem nic nepište!